Öppna vatten och nya tider

 
Våren är på ingång nu, trots att månaden började med ett snöfall. De senaste dagarna har temperaturen stigit till omkring tio plusgrader och snön försvinner fort. Vårvintern är fortfarande på gång längre västerut, fastän isarna inte är helt pålitliga.  Både Micke och jag är två rätt så vilsna själar just nu, båda av oss längtar uppåt fjälls men vi måste spara ihop lite pengar till framtida äventyr. Egentligen skulle vi följa med svärfar upp till stugan i Árasluokta för att hjälpa till med transport av virke, men vi fick avstå.
 
Just nu längtar jag tills isarna försvunnit helt. Jag längtar efter att fotografera forsarna igen. Turligt nog är de största forsarna öppna året om, Fällforsen och Storforsen, och erbjuder vackra motiv närhelst man känner för det. Men jag saknar de små, gömda forsarna i skogslandskapet. De som går obemärkt förbi för de flesta, som har ett lugnt vattenflöde som söker sin väg mellan stenarna. Nu är det inte så långt bort ändå. ♥
 
En annan nyhet i mitt vardagsliv är att jag återvänder till mitt gamla jobb. Hur mycket jag än älskar Piteå och människorna där (ni vet, det är dit man kommer när man kommer hem), så brinner jag mer för jakt- och friluftsliv än något annat. Så i slutet av denna månad hittar ni mig återigen på XXL i Luleå, hörs hej!

Gud vilken härlig blogg med fantastiskt fina bilder.
Jag hittade hit av en slump och har nog suttit en timma och plöjt mig igenom alla inlägg nu, haha :)
Jätterolig läsning verkligen :)

Svar: Oj tack så jättemycket, så snällt av dig! Kul att du hittat hit :)
frilindgren.blogg.se

2017-05-02 | 13:42:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: