Till Áras

 
Min tjugofjärde födelsedag kantades av fina gåvor, fina människor och lite jobb, men den avrundades med ett totalt kaos. Vi hade lämnat Nikko hemma ensam medan vi for ut och åt på restaurang, vilket resulterade i att utrustning för över 8000 kronor låg i mikropartiklar över hela golvet när vi kom hem igen. Därbland mina Lundhagskängor som fått rejäla tuggor på både skaft och sula. Vi sköt då upp resan och åker alltså imorgon istället, då vi idag har försökt komplettera utrustningen så gott det går.
 
Så idag när vi skulle ha befunnit oss till fjälls har vi istället åkt fyrkanten runt i jakt på nya kängor till mig. Jag ville ha ett par likadana som mina förra, Mira WS High, men nu har de uppdaterade varianterna av kängorna börjat säljas istället. Jag testade de nya men är inte stormförtjust i det nya cellgummit, det är visserligen lättare och krymper inte men det är också betydligt mjukare. Det kanske inte spelar någon roll om man vandrar, men står man i renhagen och trettio renar i minuten springer över fötterna på en så lär tårna vara lagom mörbultade innan dagen är slut. Så vi körde runt hela fyrkanten innan vi till slut hittade en återförsäljare i Piteå som hade ett par(!) kvar av den gamla modellen i rätt storlek. Efter många om och men har jag nu ett par nya kängor att gå in i Áras, men jag slipper väl i alla fall bli söndertrampad om fötterna, haha. 
 
På grund av en muskelsträckning kommer vi inte att gå upp till Áras heller, vi tar det på hemvägen istället. Så imorgon, mitt på dagen, packar vi in oss i helikoptern och far. Märkningarna lär dra igång först nästa vecka alternativt i slutet av denna vecka, så har vi tur får vi några lugna första dagar. Många planer gick i stöpet men jag är lika lycklig för det, semester är ju semester och imorgon flyttar vi till fjälls. Livet leker, som det ju gör varje sommar. ♥
 
Skriver jag inget imorgon så hörs vi först om några veckor igen, så ha dä! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: